Sabtu, 31 Disember 2011

tahun baru azam baru..

Assalamualaikum

Wow! dh masuk tahun baru la.. mcm x rase je tahun 2011 ni.. pejam-celik2.. aku dah jadi akak senior la..dah form 4.. (*boleh buli budak junior) muaahahaha..
sekolah pon nk bukak.. lagi 2 hari je.. kan?! wuiiisshhh! x sabar nk g skola.. rindu kat kengkawan.. nalisa,jalila,adah,rdziah.. n semua la! haha..

dah masuk tahun baru.. azam pon mule tersemai.. eiii cehh.. klau boleh la kan.. aku nk jadi macm character anime ni.. ceria dan sentiase cool..

*minorin (watak cerita toradora)


n than aku nk jadi lebih baik dari tahun 2011 ni.. tmbah iman.. jaga aurat.. dan paling pnting sekali.. aku nk fokus kat study.. n aku nk tanam kn dalm diri aku... yg aku boleh lawan keinginan nk bercouple! insyallah boleh! 

korang doa kn saye yeeeer!
amin..

ok. bye! 

:)

Jumaat, 30 Disember 2011

Hatsune Miku memang awesome!

Assalamualaikum n selamt sejahtera..

Hari ni mood aku baik.. so, ade hati lah jugak utk tergerak nk menaip entry kat blog ni.. so, aku nk sharekn ngan korang pasal penyanyi hologram vacaloid yg paling awesome yg bersuare cumill iaitu Hatsune Miku..


Ciri2 Hatsune Miku nie.. die budak kecik yg comel.. flat chest.. opssss! hehe.. dan memiliki rambut sepanjang 1.5 meter. wow! 




concert!



OK. bye.. nk layan lagu vacaloid..
hehe..

tinggl 2 ari jer nk naik skolah.. yeah! nk pakai bju skolah ala2 style anime lah! ngeeee.. XD

Rabu, 7 Disember 2011

Yeah! School Break yg paling BOSAN..

Assalamualaikum

School break = bosan

Ade 3 sebab nape aku ckp macm nie..

1. Duit aku dah rentong! cauze, bayoo bil. internet.
2. Bile duit pon dah rentong! poket pon dah tenat.. Jadi, aku pon tk leh nk jenjalan.
3. Haiiiiiii !! Hoiiiiii !! Nape lah.. hari2 bende yg same jer, yg akan aku buat..  contohnye macm nie..

pagi : g kemas rumah.. mandi.. tengok tv.. layan laman sosial.. n main game..
Tgh : Study2 kejap.. lepak2.. n main game..
mlm : main game n layan twitter,fb n skype nan syuhadahsharif.. kemudian tidoo


Keesokan hari nye..

pagi : g kemas rumah.. mandi.. tengok tv.. layan laman sosial.. n main game..
Tgh : Study2 kejap.. lepak2.. n main game..
mlm : main game n layan twitter,fb n skype nan syuhadahsharif (klau tade adah.. layn game jer la.) kemudian   tidoo.


Keesokan hari nye..
pon bende yg same yg aku buat.. -____-''



Note : Ade sesiape yg nak bawak aku g holiday ker?! n blanja g shooping! nak ikot! hehe..
*Aku tgh bosan tahap cipan.. grrrrrr!