Ahad, 1 Januari 2012

main game sampai 20 jam sehari!

Assalamualaikum



Tetibe tergerak lak jari- jemari aku nk menaip entry kali ni.. haha.. macm biase lah.. bosan.. x de bende nk buat. so, tulis entry je la..

Korang nk tau tk? hari ni.. 1.1.1012 aku.. telah mencipta sejarah hidop aku..yg aku main game online x henti2.. selama 23 jam.. x tido, x buat ape2 pon..huhhh.. gile sungguh!  x pernah aku buat macm ni..sampai kn aku tk sempat tengok matahari kat luar rumah.. (wahhh! dah parah ni) haha.. ni semua penangan game boomz la.. alaaa.. game online terunggul (lah sngat) kat malaysia tu.. haahaa..

bile dah lame sngat dok depn skrin kom. ni.. mate pon naik sakit.. pastu diplus-plus gan bahu yg letih.. huissshhh.. ape pon tk boley..
macm mane lah bile naik skola nanti.. leh ubah tk? haha.. insyaallah..

ok la.. dah kol 1.10 ni..
kepale pon dah pening..
bye!
nk tidoo..

:)

Sabtu, 31 Disember 2011

tahun baru azam baru..

Assalamualaikum

Wow! dh masuk tahun baru la.. mcm x rase je tahun 2011 ni.. pejam-celik2.. aku dah jadi akak senior la..dah form 4.. (*boleh buli budak junior) muaahahaha..
sekolah pon nk bukak.. lagi 2 hari je.. kan?! wuiiisshhh! x sabar nk g skola.. rindu kat kengkawan.. nalisa,jalila,adah,rdziah.. n semua la! haha..

dah masuk tahun baru.. azam pon mule tersemai.. eiii cehh.. klau boleh la kan.. aku nk jadi macm character anime ni.. ceria dan sentiase cool..

*minorin (watak cerita toradora)


n than aku nk jadi lebih baik dari tahun 2011 ni.. tmbah iman.. jaga aurat.. dan paling pnting sekali.. aku nk fokus kat study.. n aku nk tanam kn dalm diri aku... yg aku boleh lawan keinginan nk bercouple! insyallah boleh! 

korang doa kn saye yeeeer!
amin..

ok. bye! 

:)

Jumaat, 30 Disember 2011

Hatsune Miku memang awesome!

Assalamualaikum n selamt sejahtera..

Hari ni mood aku baik.. so, ade hati lah jugak utk tergerak nk menaip entry kat blog ni.. so, aku nk sharekn ngan korang pasal penyanyi hologram vacaloid yg paling awesome yg bersuare cumill iaitu Hatsune Miku..


Ciri2 Hatsune Miku nie.. die budak kecik yg comel.. flat chest.. opssss! hehe.. dan memiliki rambut sepanjang 1.5 meter. wow! 




concert!



OK. bye.. nk layan lagu vacaloid..
hehe..

tinggl 2 ari jer nk naik skolah.. yeah! nk pakai bju skolah ala2 style anime lah! ngeeee.. XD

Rabu, 7 Disember 2011

Yeah! School Break yg paling BOSAN..

Assalamualaikum

School break = bosan

Ade 3 sebab nape aku ckp macm nie..

1. Duit aku dah rentong! cauze, bayoo bil. internet.
2. Bile duit pon dah rentong! poket pon dah tenat.. Jadi, aku pon tk leh nk jenjalan.
3. Haiiiiiii !! Hoiiiiii !! Nape lah.. hari2 bende yg same jer, yg akan aku buat..  contohnye macm nie..

pagi : g kemas rumah.. mandi.. tengok tv.. layan laman sosial.. n main game..
Tgh : Study2 kejap.. lepak2.. n main game..
mlm : main game n layan twitter,fb n skype nan syuhadahsharif.. kemudian tidoo


Keesokan hari nye..

pagi : g kemas rumah.. mandi.. tengok tv.. layan laman sosial.. n main game..
Tgh : Study2 kejap.. lepak2.. n main game..
mlm : main game n layan twitter,fb n skype nan syuhadahsharif (klau tade adah.. layn game jer la.) kemudian   tidoo.


Keesokan hari nye..
pon bende yg same yg aku buat.. -____-''



Note : Ade sesiape yg nak bawak aku g holiday ker?! n blanja g shooping! nak ikot! hehe..
*Aku tgh bosan tahap cipan.. grrrrrr!





Rabu, 30 November 2011

Boboi nak kene sunat!!!

Assalamualaikum n slamat sejahtera..

*kucing paling manje


huhhh! dah lame sy tk update blog. rindu lah jugak kat korang.. so! im back..  okey.. hari nie sy nk cite2 kat korang pasal cat yg ade kat dlm pic. nie.. owh! boboi nk kene sunat.. bhahaha! padan muke! 
my bapak said "kurang ajar nye kucing! kencing kat kete aku!''  korang nak tau tk, nape? sebab nye~ boboi nie tgh men'gatal'.. miowww sane.. miowww sini.. carik makwe.. pastu kencing merata-rata.. ishhhh! baunye.. mengalahkn taik lembu.. huhuhu..

hahaha.. cer korng bayangkn macm mane cat nie sunat.. huhu.. so.. petg ni  jugak lah cat nie nk di bawe ke clinik haiwan utk di sunatkn.. so.. ape2 story pasal cat sy.. sy akn cite kan...

okey! 

bye..  :)

Jumaat, 11 November 2011

11.11.11

Assalamualaikum n selamat sejatera..



sempena tarikh yg cool nie.. fara nak sharekn lagu nie utk korang..

*just2 4 fun.. :)





note: my bf nyanyikn lagu nie utk fara.. so.. sweet!


Isnin, 7 November 2011

ishh! ape nak jadi nie?!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

*gambar hanya sekadar hiasan.


korang pernah tengok couple2 jenjalan kat mall tk? rasenye.. ade tk diorang buat macm kat gambar atas nie? mesti ade kan??? kan?? haha... tapi.. laen cerita nye.. mase fara jenjalan g mall tadi ngan pak cik n mak cik fara.. 

huh.. ceritanye macm nie.. 
mule2, fara g tingkat atas mall tu.. (sensorang jer).. mase jalan kat depan kedai2 yg ade kat mall tu~ fara ade nampak couple kat depan fara nie..gedik semacam! perhh!
n.. yg buat fara lagi rase macm nak meluat,, mase pompuan nie tengok fara kat belakang die.. (so.. fara pendang lah die..) 
tetibe,, pompuan nie amek tgan bf die, n than.. letakan kat pinggang die.. errrrr..ape lagi..bf die pon menggatal lah.. cuit2 pinggang die tu.. ishhh!  nampak sangat drama nak jelouskn aku! werrrrk! kalau pompuan tu cantik tk pe lah jugak.. huhu.. sakit bijik mate tengok diorang.. rase macm nak muntah e-jau jer..

taaaaa   daaa  ~

haha.. pastu, jumpe pulak couple pelik~ huh? nape pelik? sbb nye.. yg gf nye dah macm jantan,,dgn seluar pendeknye n pemakain nye...n..  yang bf nye pulak,, dah macm pompuan! lembut gituw! haha.. n than fara g beli2 barang.. n balik..


note : dunia dah nak kiamat ker?? haram jadi halal.. yg tk boleh.. pon.. diboleh kan! ishh3..

 :)