Rabu, 30 November 2011

Boboi nak kene sunat!!!

Assalamualaikum n slamat sejahtera..

*kucing paling manje


huhhh! dah lame sy tk update blog. rindu lah jugak kat korang.. so! im back..  okey.. hari nie sy nk cite2 kat korang pasal cat yg ade kat dlm pic. nie.. owh! boboi nk kene sunat.. bhahaha! padan muke! 
my bapak said "kurang ajar nye kucing! kencing kat kete aku!''  korang nak tau tk, nape? sebab nye~ boboi nie tgh men'gatal'.. miowww sane.. miowww sini.. carik makwe.. pastu kencing merata-rata.. ishhhh! baunye.. mengalahkn taik lembu.. huhuhu..

hahaha.. cer korng bayangkn macm mane cat nie sunat.. huhu.. so.. petg ni  jugak lah cat nie nk di bawe ke clinik haiwan utk di sunatkn.. so.. ape2 story pasal cat sy.. sy akn cite kan...

okey! 

bye..  :)

Jumaat, 11 November 2011

11.11.11

Assalamualaikum n selamat sejatera..



sempena tarikh yg cool nie.. fara nak sharekn lagu nie utk korang..

*just2 4 fun.. :)





note: my bf nyanyikn lagu nie utk fara.. so.. sweet!


Isnin, 7 November 2011

ishh! ape nak jadi nie?!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

*gambar hanya sekadar hiasan.


korang pernah tengok couple2 jenjalan kat mall tk? rasenye.. ade tk diorang buat macm kat gambar atas nie? mesti ade kan??? kan?? haha... tapi.. laen cerita nye.. mase fara jenjalan g mall tadi ngan pak cik n mak cik fara.. 

huh.. ceritanye macm nie.. 
mule2, fara g tingkat atas mall tu.. (sensorang jer).. mase jalan kat depan kedai2 yg ade kat mall tu~ fara ade nampak couple kat depan fara nie..gedik semacam! perhh!
n.. yg buat fara lagi rase macm nak meluat,, mase pompuan nie tengok fara kat belakang die.. (so.. fara pendang lah die..) 
tetibe,, pompuan nie amek tgan bf die, n than.. letakan kat pinggang die.. errrrr..ape lagi..bf die pon menggatal lah.. cuit2 pinggang die tu.. ishhh!  nampak sangat drama nak jelouskn aku! werrrrk! kalau pompuan tu cantik tk pe lah jugak.. huhu.. sakit bijik mate tengok diorang.. rase macm nak muntah e-jau jer..

taaaaa   daaa  ~

haha.. pastu, jumpe pulak couple pelik~ huh? nape pelik? sbb nye.. yg gf nye dah macm jantan,,dgn seluar pendeknye n pemakain nye...n..  yang bf nye pulak,, dah macm pompuan! lembut gituw! haha.. n than fara g beli2 barang.. n balik..


note : dunia dah nak kiamat ker?? haram jadi halal.. yg tk boleh.. pon.. diboleh kan! ishh3..

 :)







Selasa, 1 November 2011

bufdays baby

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Semalam, 31.10.2011 merupakan hari lahir Najiha (adek kepada kawan aku). so. akak die ade jemput kitorang (jalilah,syuhada,radzieah,bea,n aku)  sambut hari lahir Jiha. meriah lah jugak.. ape2 pon.. Jiha tetap comell kalau korang tengok die.. mesti rase macm nak telan jer.. haha.. mata pon bulat, kulit pon putih.. memang persis model cilik. Wah~Wah~  kalau akak die dengar, mesti kembang! bhahaha!


*comell kan?



*ayoooo! merah lah pulak! hehe.. nie semua keje si syuhadah. bhahaha..
mase aku nak tengkap gambo, time tu lah flash camera die menyala! kan!!! dah jadi macm nie..



*bulatkan mate die? hehe..


huhu.. kalau korang nak tengok rupe akak die.. jom.. scrool ke bawah!

V
V
V
V
V
V
V
V
V


*ape macm? sebijik tk? comell kan? hahaha...



okey! tamat entry.. n..  nak ucapkan kat Jiha..


SELAMAT HARI LAHIR YG PERTAMA JIHA
moga2 Jiha sihat n comell selalu..


peace! 

:)