Isnin, 7 November 2011

ishh! ape nak jadi nie?!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

*gambar hanya sekadar hiasan.


korang pernah tengok couple2 jenjalan kat mall tk? rasenye.. ade tk diorang buat macm kat gambar atas nie? mesti ade kan??? kan?? haha... tapi.. laen cerita nye.. mase fara jenjalan g mall tadi ngan pak cik n mak cik fara.. 

huh.. ceritanye macm nie.. 
mule2, fara g tingkat atas mall tu.. (sensorang jer).. mase jalan kat depan kedai2 yg ade kat mall tu~ fara ade nampak couple kat depan fara nie..gedik semacam! perhh!
n.. yg buat fara lagi rase macm nak meluat,, mase pompuan nie tengok fara kat belakang die.. (so.. fara pendang lah die..) 
tetibe,, pompuan nie amek tgan bf die, n than.. letakan kat pinggang die.. errrrr..ape lagi..bf die pon menggatal lah.. cuit2 pinggang die tu.. ishhh!  nampak sangat drama nak jelouskn aku! werrrrk! kalau pompuan tu cantik tk pe lah jugak.. huhu.. sakit bijik mate tengok diorang.. rase macm nak muntah e-jau jer..

taaaaa   daaa  ~

haha.. pastu, jumpe pulak couple pelik~ huh? nape pelik? sbb nye.. yg gf nye dah macm jantan,,dgn seluar pendeknye n pemakain nye...n..  yang bf nye pulak,, dah macm pompuan! lembut gituw! haha.. n than fara g beli2 barang.. n balik..


note : dunia dah nak kiamat ker?? haram jadi halal.. yg tk boleh.. pon.. diboleh kan! ishh3..

 :)







5 ulasan:

  1. ishh.bace je dah panas hati.belum jumpa.kalau fara gan din buat macam tu,kita sepak sepak muntot korang dua.nasiblah si din tu dok penang. :D

    BalasPadam
  2. din???hahahahah kantoi,,,,
    btw,,hebat jadi stalker ni ye,,hehe,,nice entry

    BalasPadam
  3. din??? haha.. salah name tu.. ape arh~ adah nie..die dok KL la.. huhu..

    BalasPadam
  4. yen : haha.. thx la..

    sis : tak baik2.. =) soboo je..

    BalasPadam