Jumaat, 14 Oktober 2011

Soalan yg mungkin membuatkn org marah

Assalamualaikum..



Malam nie cik fara nak share kan gan korang tentang soalan2.. bodo yg biase kite dengar.. fara rase kalau mase tu.. mood sesorang tu kurang baik mungkin akan jadi macam kat bawah nie..

Situasi 1) Bila orang nampak awk baring tutup mate ::
soalan : Awak tidor ke?
jawapn : Tak lah.. saye tgh training macm mane nak pengsan. Hahax!


Situasi 2) Awk bawak tv yg rosak jumpe technicain untuk direpair ::
soalan : Yer, nak repair tv ker?
Jawapan : Tak lah , saye bosan! saje jer nak test angkat berat.

Situasi 3) Time awk baru bngun tido ::
Soalan : Awak dah bngun?
Jawapan : Ish! tak lah , saye sleep walking.

4) kawan awak call telefon rumah awak ::
Soalan : Awk kat mane sekarang?
Jawapan : Sini , kat bus stop!

Situasi 5) Orang nampak awk kluar dari bilik mandi.. basah2..sambil pakai towel ::
Soalan : Awk baru lepas mandi ke?
Jawapan : Mane ade , saye jatuh dalam lubang jamban tadi !

Situasi 6) Awk kat dalm toilet , pintu berkunci , ade orang ketuk pintu ::
Soalan : Ada orang tak?
Jawapan : *(suare kiut)  Mane ade orang. taik tgh cakap nie! =,='



hahax.. mesti korang selalu tanye soalan macm nie kan?
dah agak dah!


Enjoy!



3 ulasan: